18 Май, 2022 10:32 1 020 1

Майк Тайсън се завръща в Холивуд за роля във филм с Шон Пен

  • майк тайсън-
  • шон пен-
  • черни мухи-
  • кино

Боксьорът отдавна има афинитет към киното и театъра

Майк Тайсън се завръща в Холивуд за роля във филм с Шон Пен - 1
Снимка: БГНЕС

Боксовата легенда Майк Тайсън ще направи поредно завръщане в Холивуд, като този път ще получи роля във филм с участието на Шон Пен, пише Hollywood Reporter.

Заглавието на проекта е „Черни мухи“ и ще бъде по романа на Шанън Бърк. Историята е за екип парамедици, които приемат работата си твърде лично.

Тайсън ще бъде ръководител на отдела в драматичния трилър и ще е интересно да видим как ще излезе от амплоато на комедиен актьор, тъй като в миналото той има роли в „Ергенски запой“ и „Страшен филм“.

Продукцията все още е в ранен етап от развитието си, така че тепърва ще очакваме интересни подробности, включително и датата на премиерата.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.