Last news in Fakti

19 Май, 2022 09:02 844 0

Теди Шерингам: Хари Кейн има повече шансове за трофей с Тотнъм, отколкото с Манчестър Юнайтед

  • хари кейн-
  • теди шерингам-
  • тотнъм-
  • манчестър юнайтед

Легендарният нападател призова голмайстора да си остане на мястото

Теди Шерингам: Хари Кейн има повече шансове за трофей с Тотнъм, отколкото с Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Името на Хари Кейн е свързвано с трансфер на „Олд Трафорд“ през почти цялата му кариера, но той продължава да защитава цветовете на Тотнъм. Според Теди Шерингам, това трябва да продължи, защото шансовете му за спечелване на купа в момента са по-високи в Лондон, отколкото в Манчестър.

Мисля, че Кейн е по-вероятно да спечели нещо с Тотнъм на Антонио Конте в момента, отколкото в този Манчестър Юнайтед“, каза бившият нападател и на двата отбора пред Goal.com.

Самият Шерингам никога не е печелил трофей с екипа на „шпорите“, докато в този на „червените дяволи“ има 3 шампионски титли, медал от Шампионската лига и още няколко значими отличия. Той сам напуска „Уайт Харт Лейн“ през 1997 г. в посока „Олд Трафорд“, макар 4 години по-късно да се прибира обратно при Хотспърс.

Хари Кейн пък е сочен за един от най-добрите футболисти в света, които никога не са печелели значим успех в кариерата си до момента.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА