Last news in Fakti

19 Май, 2022 11:02 1 875 0

Лукави „лисици“ изпреварват Арсенал до водеща трансферна цел

  • хусем ауар-
  • арсенал-
  • олимпик лион-
  • лестър сити

„Артилеристите“ отдавна се целят в подписа на младия френски национал

Лукави „лисици“ изпреварват Арсенал до водеща трансферна цел - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал е напът да изпусне още една от водещите си трансферни цели, като този път причината е, че Лестър Сити планира офанзива за подписа на Хусем Ауар от Олимпик Лион, по информация на спортния журналист Набил Джелит.

23-годишният плеймейкър на „хлапетата“ се утвърди, като един от най-добрите полузащитници във френската Лига 1 през последните няколко години.

Халфът е ценен високо в родния си град и до голяма степен това е причината той да остане по-дълго от очакваното на „Стад Велодром“.

Transfermarkt го оценява на €30 млн. към днешна дата, но по всяка вероятност „лисиците“ ще са готови дори на по-висока от тази цена, за да го привлекат в редиците си.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА