Last news in Fakti

22 Май, 2022 14:32 684 0

Де Лаурентис: Барселона няма пари, за да си позволи Кулибали

  • калиду кулибали-
  • наполи-
  • барселона

Сенегалецът отдавна е свързван с „каталунците“

Де Лаурентис: Барселона няма пари, за да си позволи Кулибали - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона няма парите, за да си позволи привличането на Калиду Кулибали. Това смята собственикът на Наполи - Аурелио де Лаурентис, говорейки по темата пред 90min.

От Барселона се свързаха с мен, но не мисля, че там могат да си позволят, когото и да било. Дори мисля, че за известно са имали проблеми с подписването с нови играчи. Намират се в трудни времена“, каза италианецът, отговаряйки на въпрос за капитана на своя отбор.

Сенегалският централен бранител отдавна е свързван с трансфер в някой от именитите европейски грандове, но за 8-ма поредна година той си остава на „Диего Армандо Марадона“, за да брани цветовете на „партенопеите“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА