22 Май, 2022 21:32 1 026 0

Фиорентина поиска отстъпка в последния момент от заплатата и цената за един от най-добрите си играчи под наем

  • лукас торейра-
  • фиорентина-
  • арсенал

Уругваецът се считаше за сигурен оставащ през лятото, но не би

Фиорентина поиска отстъпка в последния момент от заплатата и цената за един от най-добрите си играчи под наем - 1
Снимка: БГНЕС

Дефанзивният халф Лука Торейра ще се завърне в Арсенал през лятото, защото от Фиорентина са се опитали да издействат сериозни финансови отстъпки, за да го откупят за постоянно, научихме от агента му - Бентанкур, който говори по темата пред Fiorentina News.

26-годишният полузащитник имаше откупна клауза в размер на €15 млн., за да стане трансферът му постоянен, но „виолетовите“ са предложили по-ниска сума от това, а още по-лошото е, че са предявили подобни изисквания и към играча.

Торейра прекара втора година под наем далеч от Лондон, тъй като е очевидно, че там не може да се наложи сред титулярите, въпреки някои страхотни игри от нисичкия уругваец.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА