Last news in Fakti

24 Май, 2022 11:33 1 237 4

Суарез е разбрал случайно, че не го искат вече в Атлетико - започва да мисли за други варианти

  • луис суарез-
  • атлетико мадрид

Уругваецът направи клуба шампион през 2021 г., но днес е смятан по-скоро за ненужен на „Уанда Метрополитано“

Суарез е разбрал случайно, че не го искат вече в Атлетико - започва да мисли за други варианти - 1
Снимка: БГНЕС

Луис Суарез ще стане свободен агент след около месец, но новината му е била сервирана само няколко дни преди края на сезона. „Ел Пистолеро“ споделя пред Cadera SER, че директорът по публични комуникации му е сервирал новината за края на договора му в последния момент.

Искаше ми се да остана в Атлетико още една година. Осъзнавам какви са натоварванията и мисля, че ще мога да се справя. Научих от шефа на медиите, че клубът не иска да ме задържи. С мен не се свързаха нито Диего Симеоне, нито Андреа Берта. Благодаря все пак на феновете за начина, по който ме изпратиха. Те наистина оценяват труда ми през последните две години“, каза Суарез пред телевизията.

Към 35-годишния голмайстор са пристигнали оферти от Аржентина, Бразилия и Мексико, но той е решен да остане още малко в Европа и да се състезава на най-високо ниво. Смята се, че Стивън Джерард го иска в Астън Вила, но засега тази новина не е потвърдена.

Суарез коментира още, че тренировките в Атлетико Мадрид и Барселона са коренно различни. На „Ноу Камп“ той се е забавлявал повече със съотборниците си, докато на „Уанда Метрополитано“ изискванията са били съвсем различни и изискващи.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коста

    1 0 Отговор
    Левски?
  • 2 ААА СМЯХ

    1 1 Отговор
    Ама и във футбола ли има смешници
  • 3 Голубой

    0 0 Отговор
    Суарес!!!!
  • 4 Тича

    0 0 Отговор
    Ела си у дома, на Тича като станеш на 45. Като Жардел