Last news in Fakti

24 Май, 2022 17:03 1 936 0

Реал Мадрид е по петите на още една звезда от Висшата лига

  • чаглар суюнджу-
  • реал мадрид-
  • лестър сити

„Кралския клуб“ се опитва да обърне тенденцията и да отмъква таланти от английското първенство

Реал Мадрид е по петите на още една звезда от Висшата лига - 1
Снимка: БГНЕС

През годините свикнахме безброй таланти да бягат от Испания, Франция и Германия, за да се присъединяват към клубове от различните нива на английската Висша лига, но Реал Мадрид изглежда е готов да преобърне тенденцията. Този път „кралския клуб“ се е насочил към услугите на звездата на Лестър Сити - Чаглар Суюнджу, по информация на испанското издание AS.

Турският национал е смятан за един от най-добрите бранители в Англия, като на няколко пъти той бе свързван през годините с трансфери в Арсенал и Челси.

Реал обаче е на прага на сериозна трансформация, като там вече е Давид Алаба, а съвсем скоро ще се присъедини и Антонио Рюдигер. В комбинация с Едер Милитао тримата четиримата биха могли да се превърнат в най-доминантната дефанзивна четворка в Европа.

Суюнджу е оценяван на €45 млн. от Transfermarkt, но фактът, че договорът му с „лисиците“ изтича след година би могъл да означава, че „белия балет“ би могъл да го откупи и срещу по-малко от това.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА