Last news in Fakti

25 Май, 2022 15:33 2 136 0

Манчестър Юнайтед вади €60 млн. за наследника на Марко Матераци в Интер

  • алесандро бастони-
  • интер-
  • манчестър юнайтед

„Червените дяволи“ имат спешна нужда от подкрепления във всички зони на терена

Манчестър Юнайтед вади €60 млн. за наследника на Марко Матераци в Интер - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед навлиза в нов труден трансферен цикъл, като трудната задача пред Ерик тен Хаг е да коригира най-належащите проблеми в тима преди началото на новия сезон. Защитата без съмнение е приоритет, така че информацията на Gazzetta dello Sport, касаеща интерес на клуба към Алесандро Бастони, звучи логично.

Младият италианец е считан за прекия наследник на Марко Матераци в Интер, като в последните години все по-често е използван в сърцето на отбраната редом до Стефан де Врай и Милан Шкриниар.

Италианският вестник смятал, че „червените дяволи“ са готови да платят около €60 млн. за Бастони, но не е ясно дали „нерадзурите“ биха се съгласили да се разделят с един от най-перспективните си играчи.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА