Last news in Fakti

27 Май, 2022 20:03 569 0

Куман отново си писа висока оценка за работата в Барселона

  • роналд куман-
  • барселона

Нидерландецът периодично напомня за себе си в медиите

Куман отново си писа висока оценка за работата в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Роналд Куман продължава очевидно да скърби за уволнението си от Барселона, като за пореден път използва медиите, за да си даде положителна оценка на работата.

Болезнено е, когато не получиш възможност, за да довършиш започнатото. За всички е видимо, че финансовата ситуация в Барселона е много лоша. Не бих казал, че свърших страхотна работа, но не смятам, че е прекалено лоша. Справих се добре в тази трудна обстановка“, каза Куман пред AK Coaches.

Легендарният бранител понесе най-тежкия удар от раздялата с Лионел Меси, тъй като бе принуден в движение да решава проблема с головете. Времето обаче започна да лети прекалено бързо за него и Жоан Лапорта се видя принуден да го освободи, за да върне на „Ноу Камп“ Шави Ернандез. Тази рискова маневра се оказа печеливша, защото цялостната обстановка в отбора се подобри осезаемо и в крайна сметка Барса финишира в челото, макар и за пръв път от доста години насам да остана без спечелен трофей.

Куман междувременно бе назначен за селекционер на Нидерландия, след като Луис ван Гал официално оваканти поста след Световното първенство в Катар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА