Last news in Fakti

27 Май, 2022 18:48 4 288 0

Арсенал взима двама играчи от Манчестър Сити

  • манчестър сити-
  • арсенал-
  • габриел жезус-
  • олександър зинченко

Артета изглежда си ги е харесал още, когато бе част от екипа на Хосеп Гуардиола

Арсенал взима двама играчи от Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

На английския Арсенал му предстои едно много интересно трансферно лято, тъй като вече всички извинения пред Микел Артета се изчерпаха, а клубът продължава да твърди, че има амбиции за титлата. Две от имената, които могат да се озоват на „Емиратс“, са част от шампионския отбор на Манчестър Сити. Това са Габриел Жесус и Олександър Зинченко, според Daily Mail.

Бразилецът е свързван от известно време с „артилеристите“, след като стана ясно, че Ерлинг Холанд подписа договор с „гражданите“, докато новината за украинеца е нова.

Крайният бранител е един от любимците на Хосеп Гуардиола с оглед факта, че може да играе на няколко позиции по терена. Точно това му качества е посочено за аргумент в полза на Артета от вестника.

За двамата Арсенал се очертава да похарчи около €70-80 млн., което ще покрие изцяло сделката за самия Холанд.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА