Last news in Fakti

2 Юни, 2022 10:12 1 813 10

ЦСКА най-накрая представи новия си треньор

  • цска-
  • саша илич

„Армейците“ нямат време за губене и трансформацията трябва да започне час по-скоро

ЦСКА официално представи сърбина Саша Илич за своя нов старши-треньор. Той ще наследи на поста Алан Пардю, който прекара едва няколко месеца в тази роля.

Илич идва от тима на Чикарички, където успя да класира отбора в топ 3 на сръбската Суперлига, а с него идват още асистентите му Величко Капланович, Милорад Пекович, Дарко Обрадович и Слободан Милинкович.

Сагата около подписа му продължи няколко седмици, но в крайна сметка Гриша Ганчев е успял да сключи споразумение с него, за да го постави начело на своя нов проект на „Армията“.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим33

    8 7 Отговор
    Тия петима нови ,като заплати най малко по 50 000 бона= 250 000 на месец.Без да смятаме за футболисти това прави 2мил.и 500 хил само за тях на година..От къде толкова пари,ако няма далавери гришата....

    Коментиран от #2

  • 2 Не са толкова

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мим33":

    Общо заплатата им на всички е под 50 к на месец!

    Коментиран от #3

  • 3 Мимч

    1 5 Отговор

    До коментар #2 от "Не са толкова":

    Вярваш ли си,че е така...

    Коментиран от #4

  • 4 виж

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мимч":

    През пролетта заплатата на Илич в Чукарички е 6 хиляди евро на месец ! Помощниците му са получавали по 1500 евро на месец !
    В ЦСКА най-много да са полчили двойно увеличение!
  • 5 пенсионер

    2 4 Отговор
    До кога толкова "световно неизвестни" ще тренират българските футболисти? То не , че има българи в нашите отбори / по един-двама в отбор/, ами нямаме ли наши кадри ? НСА бълва всяка година, или това е само за статистиката? За това няма да го има българския футбол.
  • 6 Дано

    1 5 Отговор
    Илич да не разсипе цесекато. Като оня сифилитик Илич, който унищожи Рушията и обърка света...
  • 7 Комунист

    0 5 Отговор
    Тоя Илич Ленин си отива за Комунистическият отбор. Та Ленин е бил треньор само на Чукарачи за 8 месеца и ги направил 3ти като няма дори точка от Партизан и Звезда??? Голям треньор но важното е че е ИЛИЧ. И че ще има червена комунистическа петолъчка, че даже и три.
  • 8 Колибка

    0 4 Отговор
    И като започнат,едни сърбета да
    накацат,на армията и пак фаул.
    Поне три ще се хрантутят.Това е по
    повеля на сръбската футболна
    банка ( мафия).Няма мърдане.До Нова
    година, до нови срещи.
  • 9 вб8

    1 0 Отговор
    с ръка на сърце му казах, че ЦСКА е голям клуб, велик клуб, с велика публика. Все пак ЦСКА и Партизан са побратими, феновете на двата отбора имат добри отношения. За него това е голям плюс. Кани го голям клуб, голям отбор с история, с фенове
  • 10 СОФИЯ ЗАПАД

    0 0 Отговор
    САШААААА ИЛИЧ! САШАААА ИЛИЧ!