Last news in Fakti

12 Юни, 2022 15:50 2 012 5

Ангел Русев напуска националния отбор по щанги, ако сменят треньора

  • ангел-
  • русев-
  • иван-
  • иванов-
  • щанги

Нямам идея защо този човек, този нарцис, Неделчо Колев стои толкова време на този пост и не иска да си тръгне, казва тежкоатлетът

20-годишният състезател заяви твърдо, че той и колегите му от националния отбор ще напуснат тима, ако старши треньорът Иван Иванов бъде заменен от някой друг.

"Тази позиция остава твърда, защото, ако дойде нов треньор, ние не можем да имаме същото доверие като на Иван Иванов. Той ни е дал много като психика и ни е помогнал за много неща. Не искаме друг на негово място. Той е от нашите олимпийски шампиони и това ни мотивира да станем като него. Също така ни е помагал за много неща в залата и извън нея. Отдава му се да бъде добър към хората и към самия спорт", започна Русев.

Младият щангист разкри и в какви отношения се намира с президента на родната федерация Неделчо Колев, чиято оставка беше поискана през седмицата.

"Той беше на европейското първенство в Тирана, но като се виждахме си казвахме само "здравей". След моето състезание, в което станах европейски шампион обаче дори не ме поздрави и това го казах и когато се прибрах в София. Преди няколко дни обаче, когато ме видя отново ми каза "здравей", което ме учуди. Според мен този човек не се развива нормално", коментира Ангел Русев.

Неговият личен наставник Радослав Атанасов също се изказа остро срещу Колев, като разкритикува поведението му по време на общото събрание на федерацията от преди няколко дни.

"Няма нищо нормално в тази ситуация. Нямам идея защо този човек, този нарцис, Неделчо Колев стои толкова време на този пост и не иска да си тръгне. Няма нито един човек от гилдията по вдигане на тежести, който да го подкрепи. Всички са настръхнали срещу него. На това събрание той дори не ми спомена името. Обърна се към мен с "русенския треньор", което не му прави чест. Това дори не беше събрание, а някаква сбирка, на която просто се видяхме. Трябваше да се вземе решение за бюджета на федерацията за тази година, но нищо подобно не се случи. Изгубихме си времето. Изказа някакви благодарности към треньорите, но с наведена глава", разказа Атанасов.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 уйново

    9 0 Отговор
    Евала момчета,че печелите медали въпреки "помоща" от федерацията...тоя по мя р Неделчо,все ще си отиде,няма де да ходи.
  • 3 Мишо

    0 0 Отговор
    Дръж дръж...е и какво от това...като ти спрат заплатата и ще се видиш в чудо. Кой си да поставяш условия...
  • 4 Ивана

    0 0 Отговор
    Без пари ли ще стоиш..за какво Иван се натиска толкова Претенции само
  • 5 Цицо

    0 0 Отговор
    Нарциза е готино цвете по добре е от Черното цвете...ти нямаш право да искаш ..ти си гледай щангите