Last news in Fakti

13 Юни, 2022 08:30 2 591 4

Данаил Ганчев е новият силен човек в ЦСКА - София

  • даниел ганчев-
  • цска-
  • футбол

Това е заявил самият той на срещата с феновете от Велико Търново в петък

Данаил Ганчев е новият силен човек в ЦСКА - София - 1
Снимка: БГНЕС

Данаил Ганчев е новият силен човек в ЦСКА - София. Това е заявил самият той на срещата с феновете от Велико Търново в петък. Новината разкрива привърженик, който лично е присъствал на въпросната среща, пише Спортал.

"Поемам управлението в мои ръце. Това е основната причина за нашата обиколка в страната. Осъзнаваме, че в последните години допуснахме много грешки, за които се извиняваме. Една от най-големите беше, че занемарихме комуникацията с феновете. Затова и сега сме тук, за да започне тя постепенно да се възстановява. Клубът ще има нова политика, като първите стъпки бяха направени в последните няколко седмици", заявил Данаил Ганчев на срещата между него, изпълнителния директор Филип Филипов и фенове на ЦСКА - София от Велико Търново.

Събитието бе второ от обещаната обиколка на червените шефове из България. Първото подобно се състоя в Панагюрище, а на него също бяха признати много от грешките в управлението на клуба, допуснати в последните години.

В последните няколко сезона Данаил Ганчев постепенно бе натоварван с все повече отговорности на "Армията", въпреки че всички ключови решения продължаваше да взима неговият баща. Явно от новия сезон това ще се промени. Именно и Данаил е главната движеща сила в работата по реконструкцията на стадион "Българска армия", като той и Филип Филипов проведоха множество срещи в Министерството на спорта в последните месеци.

Любопитното е, че от Борисовата градина вече на два пъти индикираха, че Ганчев-младши вече е новата силна фигура в клуба. В края на миналия месец направи впечатление, че в анонса за предстоящата обиколка на страната присъстваше цитатът "Собственикът Данаил Ганчев и изпълнителният директор Филип Филипов...". На 23 март пък бе декларирано, че "сензационните новини, че един от собствениците на клуба Данаил Ганчев е присъствал на заседанието на Изпълкома на БФС са нелепо скалъпени медийни партенки".

Както е известно, ЦСКА - София има трима акционери - Гриша Ганчев, Юлиан Инджов и Христо Стоичков. Не е изключено в близките месеци и Данаил да получи дял, след като се превръща в централна фигура на "Армията". Той е 35-годишен и от лятото на 2016 година участва в управлението на ЦСКА - София, като правомощията му с времето се увеличаваха.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Простьо

    11 0 Отговор
    Какво значи "силен човек" - вдига тежести, бие някой или какво? Че чак пък и нов... Той си виси там от време оно, татя му много обича, когато има напрежение да го избутва напред и да казва "Аз повече не се меся в делата в клуба". Два-три пъти номера минаваше, ама и феновете на тирето не са толкова .рости - ще се усетят в един момент как си се върти в ..парата.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Талибанс с розовите очила

    5 3 Отговор
    Е ся вече Литекс—София си отива при Литекс—Ловеч у Б група
  • 3 Припок

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Простьо":

    Аиде бе не са!?
    Литекс докатаха на Армията и те не са усетиха, колко акъл пък да имат?
  • 4 КЗГЕЛА

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Простьо":

    пише Спортал
    ВСИЧКО НАПИСАНО ОТ ПРИДВОРНИЯ И ЛИЧЕН САЙТ НА ГЕЛА, НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ЧЕТЕ!