15 Юни, 2022 17:03 796 0

Манчестър Сити си хареса новооткрита звезда от „Бундестима“

  • хофенхайм-
  • манчестър сити-
  • давид раум-
  • ко итакура-
  • шалке 04

„Гражданите“ имат нужда от опции в защита

Манчестър Сити си хареса новооткрита звезда от „Бундестима“ - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Сити ще направи опит, за да привлече левия бранител на германския национален отбор - Давид Раум, по информация на 90min.

24-годишният защитник блесна ярко през изминалия сезон с екипа на Хофенхайм в Първа Бундеслига и логично си спечели повиквателна от селекционера на „Бундестима“ - Ханзи Флик.

Интересът на „гражданите“ е възникнал в следствие на любопитството на „Хофе“ към техен играч. Германският клуб се интересува от услугите на Ко Итакура, който игра в Шалке 04 през изминалата кампания под наем. Не е изключено двете страни да си стиснат ръцете за размяна, макар японецът да играе в центъра на защитата и далеч да не впечатлява толкова с играта си, колкото Раум.

Пеп Гуардиола пострада доста през миналата кампания от липсата на достатъчно класни фигури по двата бека, като това наложи Жоао Кансело да оперира и от двете страни при нужда. Също така испанецът се готви да продаде Олександър Зинченко на Арсенал и така още повече да оголи левия си фланг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА