Last news in Fakti

15 Юни, 2022 17:33 1 623 0

Цел №1 на Челси настоява да бъде продаден в Барселона

  • жул кунде-
  • севиля-
  • барселона-
  • челси

Французинът бе смятан за сигурен заместник на Антонио Рюдигер

Цел №1 на Челси настоява да бъде продаден в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Челси е напът да понесе тежък удар през трансферното лято, след като Mundo Deportivo обяви, че водещата цел на клуба - Жул Кунде, настоява да играе само за Барселона, ако ще напуска Севиля тази година.

23-годишният централен защитник бе смятан за сигурен заместник на Антонио Рюдигер, който си тръгва със свободен агент в посока Реал Мадрид. Оказва се сега, че „сините от Стамфорд Бридж“ ще трябва да преосмислят плановете си, защото новият сезон наближава, а Томас Тухел може да остане без защитници.

Андреас Кристенсен също стана ясно, че ще си тръгне от Лондон. Не е ясна все още съдбата и на Сезар Азпиликуета и Маркос Алонсо. Това прави цели четирима основни бранители, без които „лондончани“ ще изглеждат по коренно различен начин.

Смята се, че цената на Кунде е €70 млн., което на този етап не изглежда да е по силите на „Барса“, но, ако желанието му е истински и не е плод на спекулации, тогава националът на Франция няма да е изненада, ако остане в Андалусия за още една календарна година.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА