Last news in Fakti

19 Юни, 2022 22:33 3 190 2

Легенда на Реал Мадрид ще намери убежище в Милан

  • марсело-
  • милан-
  • реал мадрид

Испанските издания вече прогнозират бъдеще на бразилеца в италианския шампион

Легенда на Реал Мадрид ще намери убежище в Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилската легенда на Реал Мадрид - Марсело, може скоро да се озове в Милан, ако информацията на испанското издание AS се потвърди.

Един от най-титулуваните футболисти в историята ще приключи приказката си на „Сантиаго Бернабеу“ след десетина дни, но изглежда желанието му е да продължи да играе.

Смята се, че „росонерите“ са готови да му предложат договор за €3 млн. на сезон, като целта е да се превърна в достойна резерва на Люка Ернандез.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грешка другарю

    2 1 Отговор
    Тео Ернандес господин автор!
  • 2 Александър

    0 0 Отговор
    Кой е този Люка??? Айде малко по сериозно, а и мисля че Марсело може да стегне редиците и да не е резерва. Има много хляб в него, радвам се че точно в Милан отива!