Last news in Fakti

20 Юни, 2022 17:33 1 149 0

Фейенорд планира да привлече титулярния вратар на Лудогорец

  • серджио падт-
  • лудогорец-
  • фейенорд

Нидерландецът изглежда е впечатлил клуба от родината си

Фейенорд планира да привлече титулярния вратар на Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-именитите холандски клубове - Фейенорд, е сред заинтересованите от подписа на 32-годишния титулярен вратар на Лудогорец - Серджио Падт, по информация Gong.

Опитният страж се наложи в първия тим на „орлите“ почти веднага, след като подписа с клуба, а в резултатът опази „суха мрежа“ в почти половината от мачовете, в които е играл (9 от 22).

„Отбора на народа“ разчиташе основно на Джъстин Билоу през изминалата кампания, като той дори записа мачове и за националния тим на „лалетата“. Точно това обаче го превърна в апетитна хапка за по-богатите клубове из Европа, а останалите му конкуренти за поста далеч не притежават същата класа.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА