Last news in Fakti

21 Юни, 2022 15:33 1 039 4

„Българския армия“ ще струва около 90 млн. лв.

  • цска-
  • станислав трендафилов

Това обяви адвокат Станислав Трендафилов на днешната пресконференция, на която представи инвеститора, който ще строи стадиона

„Българския армия“ ще струва около 90 млн. лв. - 1
Снимка: БГНЕС

Изграждането на нов стадион на мястото на „Българска армия“ ще струва между 80-90 млн. лв. Това обяви на пресконференция днес адвокатът на Гриша Ганчев - Станислав Трендафилов, цитиран от „Тема Спорт“.

Инвестицията е 80-90 милиона лева, но тази сума може да мръдне малко. Инвестициите са осигурени от собствениците на клуба. Имаме и допълнително финансиране, ако се наложи“, изтъкна той пред медиите.

Той също така потвърди, че на базата в Панчарево ще започне строежът на общежитие и ресторант за юношите, а надеждата е, че проектът ще се реализира до 2025 г.

Трендафилов също така разсея опасенията, че политическата обстановка в страната може да се отрази на намерението на ЦСКА да строи стадион. Той се позова на Конституцията в частта ѝ за националния интерес.

Междувременно припомняме, че международният оператор SPORTFIVE вече има сключен договор с футболния клуб и се очаква скоро да представи проекта си за новия стадион. Знае се само, че капацитетът на трибуните ще е между 15 000 - 18 000 седящи места.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смешковци

    6 7 Отговор
    Тези Гриша Ганчевци тенис корт ли ще строят за 15 000 зрители или футболен стадион да ходят привържениците да си подкрепят любимия отбор То бяха големи приказки големи обещания и накрая нищо
  • 2 Честито

    2 10 Отговор
    Аз доколкото разбрах стадиона вече няма да е на ЦСКА София а на фирми на Г Ганчев които юридически не са свързани с ЦСКА. Ай честито.
  • 3 Благодаря

    4 3 Отговор
    ЦСКА с най-модения стадион в България!

    Коментиран от #4

  • 4 Левски 1914

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Благодаря":

    цска ФАЛИРА.