Last news in Fakti

22 Юни, 2022 20:33 1 872 2

Илиян Илиев: Ако президентите продължават да лобират, резултатите на националния отбор няма да зависят от селекционера

  • илиян илиев-
  • бфс-
  • черно море-
  • ясен петров

Наставникът на Черно море е сред спряганите за нов старши-треньор на „трикольорите“

Илиян Илиев: Ако президентите продължават да лобират, резултатите на националния отбор няма да зависят от селекционера - 1
Снимка: БГНЕС

Темата с новия национален селекционер на България отново е на дневен ред, след като Ясен Петров бе уволнен, а Георги Иванов - Гонзо пое временно щафетата. Илиян Илиев е сред спряганите за поста, но той отрече да са водени преговори с него, като също така подчерта един от корените на проблема - лобизма на клубните президенти.

Със сигурност видяхте, че представянето не е прекрасно. Напротив, но има такива фази и периоди. Няма да съм поредният, който критикува, защото е най-лесно да удариш падналия. Важно е, всички треньори в България трябва да се опитаме да създадем по-добър продукт, който да подадем на националния селекционер. И още по важно, не трябва да се месят в избора му на футболисти и определени президенти на клубове да лобират за футболисти. Ако това не стане, който и да е треньор, резултатите ще са подобни“, каза старши-треньорът на Черно море пред Sportlive.

Илиев също така заяви, че води усилена предсезонна подготовка с „моряците“, за да подготви тима си за ранния старт на новата кампания.

Сред останалите имена, които се тиражират в медиите за нов селекционер, са Димитър Димитров - Херо и Николай Киров.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баш 1:1

    4 0 Отговор
    Добре казано
  • 2 Чичо Венци

    4 0 Отговор
    Без играчи на Славия сме за никъде. Без Боби сме за никъде.