Last news in Fakti

4 Юли, 2022 16:33 1 548 4

Барселона най-накрая представи първата си звездна лятна покупка (ВИДЕО)

  • франк кеси-
  • барселона-
  • милан

„Каталунците“ се подсилиха с нов централен полузащитник

Франк Кеси официално се превърна в първото звездно попълнение на Барселона, независимо, че информацията бе известна още преди няколко месеца, когато договорът му с Милан изтичаше.

Котдивоарецът преминава със свободен агент на „Камп Ноу“, като очевидно идеята е да замести застаряващия Серхио Бускетс.

Кеси притежава и доста класа в предни позиции, така че няма да е изненада, ако Шави вижда в него наследник на Франки де Йонг, за когото се твърди от известно време, че е обект на интерес от Манчестър Юнайтед.

Франк Кеси прекара 5 години на „Сан Сиро“, като за този период се превърна в един от най-добрите централни халфове в Серия А.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колибка

    2 0 Отговор
    Най после,намериха Тарзан.
    Графинята ще оздравее.
  • 2 Тошко

    2 0 Отговор
    Този много страшен, бре !

    Коментиран от #3

  • 3 Дедо

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тошко":

    И много църен...
  • 4 Страх ме е

    2 0 Отговор
    Той е по страшен даже и от Кубрат Пулев