Last news in Fakti

5 Юли, 2022 13:33 2 028 2

Григор Димитров ще се завърне на корта след месец

  • григор димитров

Българинът получи контузия на старта на Уимбълдън

Григор Димитров ще се завърне на корта след месец - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров планира да се завърне на корта на 30 юли за ATP 500 във Вашингтон, след като се контузи по време на Уимбълдън срещу Стив Джонсън във втория кръг.

Българинът сподели в социалните мрежи публикация за организацията на Citi Open, като подчерта, че ще е 100% готов за състезанието на твърди кортове в САЩ.

Участие там са заявили още Кей Нишикори, който спечели състезанието през 2015 г., както и Алекс де Минор.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор
    и УСПЕХ на ДИМИТРОВ
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 2 Отговор
    Стив Джонсън във втория кръг.???????Колко бе контузен ....само той си знае.....Вчера и Кириьос ....бе визуално доста контузен........В тенисът на това ниво има мНОООго ....Аз на теб ти на мен....Парсата се дели........Сега е ВСичко за Камерън Нори.....Не разбрах какъв мач е играл Григорчо-мама в 1вия кръг на Уимбълдън???????