Last news in Fakti

6 Юли, 2022 17:03 882 0

Роналдо може да смени Суарез в Атлетико Мадрид

  • кристияно роналдо-
  • атлетико мадрид-
  • луис суарез

Пореден ден, в който португалецът е свързван с нов отбор

Роналдо може да смени Суарез в Атлетико Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Съдбата на Кристияно Роналдо става все по-неясна с всеки изминал ден, тъй като днес спортният журналист Педро Мората съобщи, че португалецът е предложен на Атлетико Мадрид.

37-годишният голмайстор на Манчестър Юнайтед продължава да умува къде би искал да продължи кариерата си, за да играе отново в Шампионската лига, а „дюшекчиите“ се оказват една добра опция с оглед факта, че и Луис Суарез вече си тръгна от там.

През изминалите дни Роналдо бе спряган за Челси, Барселона и Байерн Мюнхен, като дори вече има слухове, че е опция за ПСЖ, за да може мечтаното партньорство с Лионел Меси да се състои и извън компютърните игри. Засега той обаче остава играч на „червените дяволи“, колкото и да не му се иска.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА