Last news in Fakti

6 Юли, 2022 22:03 1 690 5

Адвокатът на Гриша Ганчев заподозря атака срещу ЦСКА в сигнала за уредени мачове

  • цска-
  • черно тото-
  • гриша ганчев-
  • станислав трендафилов

Той заяви, че подобна информация може да дойде само от вътрешен човек или от такъв, който е подал въпросния сигнал

Адвокатът на Гриша Ганчев заподозря атака срещу ЦСКА в сигнала за уредени мачове - 1
Снимка: БГНЕС

Адвокатът на Гриша Ганчев - Станислав Трендафилов, заяви, че появилата се днес информация за разпит на клиента му по повод уредени мачове, е поредна атака към ЦСКА в ключов момент.

Мисля, че всеки нормален човек може да си направи заключението защо в ключови моменти за отбора се появяват всякакви такива атаки, които отминават за месец“, каза Трендафилов пред bTV.

Той е категоричен, че разпространената днес информация за „черно тото“ по медиите може да дойде само от две места - от вътрешен човек сред разследващите органи или от източника на подадения сигнал до МВР.

Гриша и Даниел Ганчеви днес бяха поканени в Националната полиция в столичния квартал „Младост“, като същото се случи и с Борислав Михайлов преди няколко седмици. Тези събития се застъпват с изнесената от спортния министър в оставка - Радостин Василев, информация, че УЕФА и ФИФА е сезирала родните институции за 4 футболни срещи от сезон 2019/20, за които има съмнения, че са били с манипулиран резултат.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фергюсън

    5 2 Отговор
    Може да е заложил и за мача в Кабо Верде който завърши 91на 0 . Мушингер от класа и до сега боко и каскета го пазеха ,защото им пълнеше шкафовете !
  • 2 Куфарният

    5 3 Отговор
    милионер "олимпиец" !
  • 3 Не може да има атака срещу ЦСКА

    4 2 Отговор
    щото спонсорчето ви гришку го погреба на 9.9.2016 и сега има 2 наследника: ЦСКА 1948 и ЦСКА—София
  • 4 Сериозно?

    1 0 Отговор
    Уредените мачове у нас са от време оно
  • 5 Литекс

    1 0 Отговор
    Марш в Ловеч ментета !