Last news in Fakti

9 Юли, 2022 10:10 2 951 4

Близнаците Цоневи вбесиха кандидат за подписа им

  • цоневи-
  • левски-
  • локо пловдив

На "Лаута" им писнало да ги чакат

Близнаците Радослав и Борислав Цоневи за момента се разминават с Локо (Пд) и все още не е ясно къде ще играят през новия сезон. На "Лаута" им писнало да ги чакат и смятат окончателно да се откажат от възможността да ги привлекат, предава blitz.bg/sport.

"Смърфовете" се бяха разбрали с Цоневи и се очакваше присъединяването им към тима. Дни наред обаче в Локомотив ги чакат напразно, а търпението на треньора Александър Томаш вече се изчерпвало.

Наставникът на "черно-белите" отдавна предложил на двамата 27-годишни полузащитници да поддържат форма с отбора преди да решат евентуално да подпишат договорите си, но те му отказали. Обяснявали, че изчакват оферти от чуждестранни отбори, тъй като основното им желание е да играят зад граница.

Припомняме, че за последно Радослав Цонев беше в Левски, но през пролетта загуби титулярното си място на "Герена" и се раздели със "сините" това лято. Брат му Борислав пък игра под наем в Славия през втория дял на шампионата, след като войната в Украйна осуети дебюта му за Черноморец (Одеса). На стадион „Александър Шаламанов“ той записа само 6 мача заради проблем с коляното. В крайна сметка „белите“ не продължиха срока на наема му, а през лятото той се раздели и с тима от Одеса и стана свободен агент.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лекета

    18 2 Отговор
    За съжаление това са нашите футболисти. Не се виждат, че за нищо не стават, обаче с претенции първо щели да търсят договор в чужбина пък ако не станело щели да играят в пропаднала България. А трябва да е обрстното да изиграят една година в Локото да покажат форма тя офертата сама ще дойде. Видяхме го Боби в Славия.

    Коментиран от #3

  • 2 Дядо Курти от село Пиперково

    9 0 Отговор
    Кво ги чакат от Локо.Егати шушляците.
    Да не са братя Азар!?
  • 3 Станали звезди

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Лекета":

    Искали са пари, за да идат да тренират. За заплати също претенции. Не се виждат, че и за Левски не стават.
  • 4 Кофти

    6 1 Отговор
    Пиленцата от Монако, Близнаците от Левски... Все един дол дренки...