Last news in Fakti

9 Юли, 2022 16:40 1 515 1

Ограбили халф на Реал Мадрид, сложили наркотици в храната му

  • валверде-
  • реал мадрид

На следващия ден не можех да стана от леглото, казва съпругата му Мина

Полузащитникът на Реал Мадрид Феде Валверде и съпругата му Мина Бонино били ограбени по време на ваканцията им в Ибиса. Крадците отмъкнали 10 000 евро от семейството, а половинката на футболиста смята, че в храната им са сложени наркотици. Бонини, която е журналистка, разказа за случилото се на острова, където били на почивка, предава gong.bg.
"Заминахме за Ибиса с група приятели на идилична почивка, но тя се превърна в истински кошмар. Когато се прибрахме в наетата от нас къща една вечер, готвачът вече беше там. Той каза, че сега има само един ключ от къщата и той ще го вземе, за да направи закуска на следващия ден, без да ни създава проблеми“, разказва Мина.

„На следващия ден не можех да стана от леглото. Бях много болна. След час слязох на първия етаж и видях три от чантите си в хола. Нещата ми бяха навсякъде, а чистачката подреждаше и попита: "Търсите ли нещо?" Все още бях под влиянието на нещо и се разсмях. Абсолютно нищо не разбирах. Когато си отворих портфейла, видях, че беше празен и в този момент се появи готвачът и каза, че е намерил тази бъркотия, когато дошъл да ни приготви закуска. След това дойдоха хората, които притежават къщата. Представиха красива актьорска игра и казаха, че може нещо да е сложено в храната ни. Те бяха сигурни, че готвачът го е направил. Така че бяхме отведени в болницата, за да направим тестове за наличие на кокаин, марихуана, екстази, амфетамини или антидепресанти в кръвта. Но те бяха отрицателни за всичко. Така прекарахме първия ден в болницата, а след това си събрахме багажа и си заминахме", споделя още съпругата на Валверде.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един от прокремълските умници тука

    1 2 Отговор
    Още не съм прочел статията, ама от първите две израчения заключих, че жена му е неговото богатство и са я минали. Чакайте, че излезе още една статия, да ида и там да спамя, да се присъединя към дружката, дето редим едно и също нещо сто пъти, че то време за четене не остава.