Last news in Fakti

9 Юли, 2022 17:09 773 0

Клоп харесал Нунес само от два мача

  • клоп-
  • нунес-
  • бенфика-
  • ливърпул

Тази пролет Ливърпул и Бенфика се срещнаха в 1/4-финал в Шампионската лига

Клоп харесал Нунес само от два мача - 1
Снимка: БГНЕС

Юрген Клоп не крие, че е много щастлив от привличането на Дарвин Нунес от Бенфика. Треньорът на Ливърпул призна, че два мача са му били достатъчни, за да е наясно, че иска да вземе агресивния южноамериканец в отбора. Тази пролет двата отбора се срещнаха в 1/4-финал в Шампионската лига. Първата среща в Лисабон бе спечелена Ливърпул с 3:1, а реваншът завърши наравно - 3:3. Дарвин Нунес вкара по един гол и в двата мача, предава gong.bg.

„Той впечатли много с представянето си срещу нас. Когато се подготвяш за мач с Бенфика, трябва да знаеш всичко за съперника - до размера на обувките на играчите. Така че бяхме наясно с уменията на Дарвин. Не бяхме сигурни дали ще играе в първия мач, защото точно тогава се върна от лагер с националния отбор. Но той излезе титуляр. Знаех, че е много добър, но когато го видите да играе на живо, е наистина впечатляващо. Сила, съчетана с техника, желание, агресия, умни движения – той ни създаде мното проблеми. И за тези два мача направо се влюбихме в него. Беше наистина приятно да го гледам. И така, осъзнавайки, че имаме добри шансове за неговия трансфер, натиснахме педала на газта. Много сме щастливи, че той вече е тук“, обясни мениджърът на Ливърпул.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА