Last news in Fakti

10 Юли, 2022 13:38 742 0

Челси и Ман Сити се разбраха за Стърлинг

  • рахим-
  • стърлинг-
  • челси

Всички детайли по сделката вече са уточнени

Челси и Манчестър Сити се разбраха за трансфера на Рахийм Стърлинг в посока "Стамфорд Бридж", съобщава "Скай Спортс". Всички детайли по сделката вече са уточнени и 27-годишното крило ще мине задължителните медицински прегледи, преди да финализира преминаването си при лондончани. Надеждите на "сините" са всичко да приключи благополучно възможно най-бързо и играчът да може да отпътува с отбора за предсезонната подготовка в САЩ, предава sportal.bg.

Челси ще плати 47,5 милиона паунда за правата на Стърлинг. Самият футболист пък ще се обвърже с Челси за следващите пет години, като в договора ще има опция за удължаване с още една.

Стърлинг е юноша на Ливърпул и кариерата му започна на "Анфийлд", където изкара три сезона, преди да премине в Ман Сити срещу 49 милиона паунда през 2015 година. В последните години той бе ключов играч за "Гражданите", като има 131 гола в 339 мача за клуба. През това време той спечели 4 пъти титлата в Премиър лийг, веднъж ФА Къп и три пъти Купата на Лигата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА