Last news in Fakti

10 Юли, 2022 17:52 1 652 2

Първата дама, която ще свири в Серия "А", с интересни признания

  • мария-
  • капути-
  • италия-
  • рефер

Искам да покажа на жените, че могат да постигнат същото като мен, заяви Мария Капути

Мария Соле Фериери Капути ще бъде първата съдийка, която ще ръководи мачове в италианската Серия "А". 31-годишната реферка направи интересни разкрития за кариерата си, след като влезе в ранглистата на най-добрите италиански арбитри от следващия сезон, предава gong.bg .

„Моите родители не ми даваха да играя. Тогава нещата стояха различно. Съдийският курс изглеждаше като възможност, която да грабна. В първите години беше нещо, което да споделя с връстниците си. Вече се подготвям за началото на новия сезон. Искам да покажа на жените, че могат да постигнат същото като мен. За един рефер аматьорските лиги са най-трудни. Изпитах го и не ми беше лесно. Но трябва да си професионалист“, разказа италианката.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 всеки луд с номера си

    1 0 Отговор
    тая мома какво и има ? нещо психически проблеми ли или обича садо-мазото ? дори и второто да е пак немога да я разбера що не си намери някакво нормално хоби а се е хванала на това хоро ?
  • 2 свирка на терена

    1 0 Отговор
    Тая ще разсейва играчите.