Last news in Fakti

22 Юли, 2022 22:03 1 212 0

Рома протяга ръка и към Мауро Икарди

  • мауро икарди-
  • псж-
  • рома

Аржентинецът очевидно вече не е желан в ПСЖ

Рома протяга ръка и към Мауро Икарди - 1
Снимка: БГНЕС

Мауро Икарди официално вече трябва да си търси нов отбор, след като е повече от ясно, че дните му в ПСЖ са преброени. Foot Mercato дори смята, че Рома има интерес към аржентинеца.

Бившият капитан на Интер прекара голяма част от кариерата си във Франция на резервната скамейка, а слуховете, че Ювентус иска да го върне в Серия А изглежда избледняват с привличането на Душан Влахович.

„Римските вълци“ също имат своя твърд титуляр на върха на атаката в лицето на Тами Ейбрахам, но Жозе Моуриньо винаги е обичал да създава конкуренция в тимовете си и едва ли би се противил на възможността да разполага и с Икарди.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА