Last news in Fakti

7 Август, 2022 16:03 1 041 1

Манчестър Юнайтед иска една от бившите звезди на Манчестър Сити

  • лирой сане-
  • байерн мюнхен-
  • манчестър сити-
  • манчестър юнайтед

Германският национал може отново да се пробва във Висшата лига

Манчестър Юнайтед иска една от бившите звезди на Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед е по петите на Лирой Сане, по информация на Mirror, въпреки факта, че нападателят започна да се наслаждава на времето си в Байерн Мюнхен.

Крилото на „баварците“ е сред опциите на Ерик тен Хаг за нападението на клуба, след като Кристияно Роналдо се постара много, за да вмеси треньора и своите съотборници на „Олд Трафорд“.

Сане обаче в момента може да се окаже доста скъп, защото се намира в разцвета на своята кариера и вече играе за един от най-големите клубове в света.

Подобна сделка би била възможна само, ако германецът е решил, че има несвършена работа във Висшата лига, за да се докаже пред бившия си клуб - Манчестър Сити.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2020

    3 0 Отговор
    ТЪПО ЗАГЛАВИЕ - Сане е футболист и звезда на Bayern !!!!!