Last news in Fakti

27 Юни, 2013 11:53 925 0

Неймар: Да говорят какво искат за мен

  • неймар-
  • лугано-
  • симулации-
  • купа на конфедерациите-
  • сколари
Неймар: Да говорят какво искат за мен - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Голямада звезда на Бразилия Неймар отхвърли категорично нападките от страна на защитника на Уругвай Диего Лугано, който преди полуфинала го обяви за симулант. Нападателят не успя да се разпише този път, след като го направи в предишните 3 срещи на домакините, но остана изключително щастлив след триумфа с 2:1.
 
"Всеки, който има уста, може да говори каквото си иска. Това обаче не ме притеснява. За мен най-важното е, че опитвам да помогна на съотборниците си и на отбора да побеждава", коментира Неймар. "Двубоят бе напрегнат и напрежението се усещаше, особено в началото. Беше типичен полуфинал. Въпреки това през повечето време имахме контрола върху сблъсъка. Знаехме, че няма да бъде лесно и единственото от значение бе победата, която и постигнахме", добави той.

В същото време наставникът на Селесао Луис Фелипе Сколари бе изключително доволен от представянето на своите възпитаници. 

"Нашата цел бе да стигнем до финала и съм много доволен, че я постигнахме. Имаме нужда от победи в такива мачове, които ще ни научат как да спечелим световната титла. Ние сме млад отбор, който с такива срещи ще израстне", коментира специалистът.
 
"Много съм щастлив и се гордея с всички футболисти. Играчите положиха огромни усилия, за да зарадват феновете. Успяхме да преодолеем трудностите и да покажем характер, което е най-важно в подобни мачове. Това бе един от най-емоционалните мачове за мен, тъй като Уругвай е много силен съперник и се радвам, че зарадвахме феновете в Белу Оризонте", изтъкна още Сколари, който изведе Бразилия до последната световна титла на страната през 2002.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА