Last news in Fakti

11 Август, 2022 16:03 785 5

Любо Пенев: Не е нормално ВАР да губи толкова време

  • цска 1948-
  • любослав пенев-
  • арда кърджали

Треньорът на ЦСКА 1948 не разбира, защо съдиите развалят мачовете по този начин

Любо Пенев: Не е нормално ВАР да губи толкова време - 1
Снимка: Fakti.bg

Любослав Пенев изрази негодуванието си от начина, по който се използва системата за видео-арбитраж у нас, като посочи за основен проблем времето, което се пилее с намесите на асистентите.

Не е нормално да се бави толкова време. Играем десет минути и после пет спираме, за да може да гледат нещо. Трябва много по-бързо да се вземат решенията от хората на ВАР. Не приемам подобно нещо в момента. Никъде в Европа не работят по този начин. Не знам какво правят там, чакат обаждане от някого ли, какво?“, каза Пенев по време на днешната пресконференция преди мача с Арда Кърджали.

Старши-треньорът на ЦСКА 1948 сподели още, че е доволен от широчината на състава си в момента, но призна, че всеки, който иска да надгражда, постоянно трябва да се оглежда за нови футболисти. Парвиз Умарбаев се очаква да запише дебют този уикенд с оглед наказанието на Карлос Охене, но наставникът не пожела да уточни дали ще е от първата минути или ще влезе от резервната скамейка.

По отношение на Арда, Любо Пенев поздрави ръководството, че е заложило на група от играчи, които са от по-дълго време заедно, но не пожела да посочи конкретни притеснения, които има от състава на домакините.

Арда Кърджали ще приеме ЦСКА 1948 на 13 август от 18:45 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай

    3 3 Отговор
    Ето го и чичовото се изказа.който не му харесва да духа супата.
  • 2 Малкия

    1 4 Отговор
    Чичовото е все така тъп. Иначе, навсякъде има прекъсвания за "гледане на реклами" от ВАР. Не съм гледал футбол от последния голям мач на Меси от 2012 и нямам намерение да гледам.
  • 3 Специалиста

    3 2 Отговор
    Няма друг в тая държава който да разбира футбола повече от Супата! Оставят ли го да работи, ЦСКА отново ще лети в Европа! А дербитата с Левски ще са като Барселона -Реал!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ами

    0 0 Отговор
    какво да се прави, като съдиите ни са бедни и си нямат телевизори вкъщи. Къде другаде могат да погледат футбол?! Бъдете по-снизходителни, моля ви се!