28 Юни, 2013 12:54 804 0

Дел Боске: Бразилия е фаворит срещу нас

  • дел боске-
  • испания-
  • бразилия-
  • купа на конфедерациите-
  • финал
Дел Боске: Бразилия е фаворит срещу нас - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Селекционерът на Испания Винсенте дел Боске смята, че Бразилия е фаворит за спечелване на турнира за купата на Конфедерациите. Световните и Европейски шампиони  бяха считани за абсолютен фаворит преди началото на първенството и наистина успяха да стигнат до финала на турнира.
 
Това обаче стана след много неубедително представяне на полуфиналите срещу Италия. Испания не приличаше на себе си, не можеше да контролира играта в типичния стил и не създаде почти никакви голови положения. След 120 минути игра и равенство 0:0 обаче иберийците имаха късмет при изпълнението на дузпите.
 
"Бразилия е фаворит. Те имат пет световни титли, три Купи на Конфедерациите, а ние ще се изправим срещу тях на Маракана", коментира след мача Дел Боске.
 
"Искаме да се възстановим и да отидем във възможно най-добрата форма. В следващите три дни ще опитаме да направим това. Испания игра 120 минути тази вечер, но това са играчи, които са свикнали да играят по два мача на седмица. Така че вярваме, че можем да дадем всичко от себе си в неделя".
 
"Не знаем кой ще доминира, кой ще има повече притежание на топката. Ние ще опитаме. Тази вечер Италия бе много силна и имаше контрол над мача. Даниел Алвеш и Марсело са страхотни. Те могат да повлияят на мача. Неймар е фантастичен и халфовата им линия също е абсолютно фантастична. Но не можем да говорим само за един играч, от когото трябва да се пазим".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА