Last news in Fakti

14 Август, 2022 22:08 1 874 6

ЦСКА излъга Септември с гол на резерва (ВИДЕО)

  • цска-
  • септември софия-
  • футбол-
  • efbet лига

Браян Морено донесе трите точки на "червените" с гол в 59-ата минута малко след влизането си в игра

ЦСКА излъга Септември с гол на резерва (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА победи Септември София с 1:0 в мач от 6-ия кръг на efbet Лига. Резервата Браян Морено донесе трите точки на "червените" с гол в 59-ата минута малко след влизането си в игра.

Двубоят на стадион "Българска армия" започна равностойно, като очаквано домакините владееха повече топката. В 9-ата минута обаче страхотен пас на Димитър Костадинов изведе Симеон Александров зад "червената" отбрана и той хладнокръвно вкара топката зад търба на вратаря Евтимов. Тъчреферът вдигна флага за засада, а решението му бе потвърдено и от ВАР.

В 23-ата минута Махмутович отправи първия удар към вратата на гостите. Той засече с глава центриране от корнер, но изпрати топката в аут. Четири минути по-късно пред Дюкенс Назон се откри отлична възможност, след като бе изведен в наказателното поле, но и неговият шут не намери целта. Пет минути преди почивката и Георги Йомов се отличи с пропуск пред вратата на Шейтанов. Крилото получи страхотен пас от Линдсет в наказателното поле, но ударът му излезе в аут.
На почивката треньорът на Септември Славко Матич извърши една промяна - на мястото на Кристиян Пешов в игра влезе Асен Георгиев. Първата възможност за втората част се откри пред Дюкенс Назон, който излезе очи в очи с Шейтанов, но не успя да го преодолее, а и тъчреферът вдигна флага си за засада. В 53-ата минута късметът бе на страната на гостите, след като атака на Шопов и Йомов завърши с центриране в наказателното поле, което внесе хаос в отбраната на гостите. Все пак с общи усилия тимът на Септември успя да изчисти топката далеч от своята врата.

Малко след това Назон напусна за сметка на Морено, което веднага даде резултат. В 59-ата минута Линдсет отне топката в средата на терена и подаде към набралия отляво скорост Туфегджич, който изведе Морено на чиста позиция и той на сгреши - 1:0 за ЦСКА.

ЦСКА излъга Септември с гол на резерва (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В 71-ата минута Джонатан Линдсет демонстрира перфектната си техника и се разходи между бранителите на гостите в наказателното поле. Последва меко центриране към Жеферсон, който отправи удар с глава, но не затрудни Шейтанов. До края играта се накъса от много нарушения и жълти картони, които реферът Драгомир Драганов вдигаше с лекота. Официално предупреждение получи и треньорът на ЦСКА - Саша Илич, който е трети за него от началото на сезона и ще бъде наказан да един мач. Сърбинът ще пропусне следващия мач на отбора си, който е срещу ЦСКА 1948 на 29 август.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мето

    3 9 Отговор
    Много слаб ЦСКА.

    Коментиран от #4

  • 2 Микреетрополско

    4 15 Отговор
    Смешници без сектор за фенове....жалки припоци има нема 200 човека с пейката
  • 3 3.14К

    14 3 Отговор
    5 жълти картона! Кабаковци, Драгановци, Чинковци, Железовци и подобни, явно са на процент от глобите, които налагат на ЦСКА. Това, че чорбат не играят добре си е техен проблем, но съдиите явно трябва да предрешат първенството в полза на гела и на цеката още рано, рано. После лудогорци стенят, че в Европа им показали 3 червени картона.
  • 4 С резервите не е зле

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мето":

    Добра игра от страна на резервите на ЦСКА, хубаво е да се побеждава и с ротации на състава! НО ОТБОРА СЕ НУЖДАЕ ОТ ДВАМА МНОГО КЛАСНИ ФЛАНГОВИ ФУТБОЛИСТИ! Разиграващия халф в лицето на Норвежеца вече е ясен, но крилата трябва да са много остри и технични, да преодоляват съперници сами и да пробиват сгъстена отбрана! Само от плейофа ЦСКА ще получи над 2 милиона лева от УЕФА, билети и ТВ права! Нека с тази сума да бъдат привлечени поне ДВАМА качествени играчи!
  • 5 Стойчо млзденов

    5 2 Отговор
    Къде сте истински армейци защо мълчите от какво ви е страх.9 нови така ли се гради отбор.
  • 6 Супата

    1 10 Отговор
    Следващия мач 8гола ще им турим на тия етрополски лалугери! Дето е Супата там е армейския отбор!