Last news in Fakti

16 Август, 2022 19:03 1 078 3

Стоичков: Понякога се обвинявам, че не можах да спася Марадона от лешоядите

  • диего армандо марадона-
  • христо стоичков

Двамата останаха приятели почти до кончината на аржентинеца през 2020 г.

Стоичков: Понякога се обвинявам, че не можах да спася Марадона от лешоядите - 1
Снимка: БГНЕС

Христо Стоичков изрази огорчението си от начина, по който си отиде Диего Армандо Марадона през есента на 2020 г. Той изрази съмнения, че е можел да направи нещо, за да го спаси от хората, които съсипаха живота му, говорейки по темата пред ESPN.

Чувствам се виновен, че не го спасих от лешоядите. Понякога стоя вкъщи и си мисля, че можеше да направя нещо по въпрос. Изпитвам известна вина. Хващаше ме яд, когато гледах как са го накацали онези с костюмите и вратовръзките“, каза „Камата“ пред американското издание.

Аржентинската легенда на няколко пъти попадаше в болница в следствие на пристрастяването му към болкоуспокоителните. Още от периода си в Барселона той е подлаган постоянно на опиати, които да притъпят болката от тежките му контузии. В последствие Марадона опитва за пръв път наркотици в Неапол, като дори получава тежко наказание за това. След края на футболната си кариера изпада в безброй неудобни ситуации под влиянието на упойващите вещества, докато накрая те не отнеха живота му. И всичко това, защото прекалено много хора около него разчитат на това да играе на всяка цена, независимо какво би му коствало.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Караибрахим

    5 2 Отговор
    Обичаме те Ице! Голям човек си! Истински мъжкар! Велик футболист! Само радост и хубави неща си ни дал от себе си. Гордеем се с теб!
  • 2 Иларион

    3 3 Отговор
    Стоичков, ти май се вземаш за Господ.
  • 3 Галина Колева,

    2 1 Отговор
    Не се взема за никакъв. Просто е Човек!