Last news in Fakti

19 Август, 2022 15:18 2 247 9

Иван Бандаловски с безумен коментар за баталните сцени в Сектор „Г“

  • цска-
  • иван бандаловски

Бившият капитан на ЦСКА написа може би най-ужасният коментар, който сме чели от футболен деятел у нас

Иван Бандаловски с безумен коментар за баталните сцени в Сектор „Г“ - 1
Снимка: БГНЕС

Победата на ЦСКА над Базел с 1:0 в баражите за групите в Лигата на конференциите бе опорочена от батални сцени в Сектор „Г“, където фенове на „червените“ се сбиха помежду си. Оказа се, че обичайните обитатели на сектора не са приели радушно пристигането на голяма част от привърженици от Сектор „В“ по време на мача, а бившият капитан на „армейците“ - Иван Бандаловски, реши да изрази мнението си в социалните мрежи с може би най-безумният коментар, който сме чели някога от футболен деятел у нас.

Tемата е много дълга и широка. Трябва да сме единни, защото има атаки към ЦСКА отвсякъде. Сектор „Г" бойкотира, за мен Сектор „Г" е за крайни фенове и ултраси, и хулигани. В Европа е така навсякъде. Деца и жени може да ходят в Сектор „В" и Сектор „А". Сектор „Г" и главните такива фракции бойкотират. Тези момчета от тези групи си дават живота и времето за хореографии, пътувания и лежат по затворите за ЦСКА. Навсякъде трябва да се знае кой кой е. Давам пример за Партизан и Звезда, там стават убийства непрекъснато за борба по трибуните. Защото утре, когато влезне някоя крайна фракция на вражески отбор на нашата трибуна, едва ли жени и деца ще защитят името и идеята на ЦСКА. Плюс това коментират хора, които ходят на по 3 мача в годината, а други направиха Сектор „Г" европейска величина, със страхотна организация и хореографии“, написа Бандаловски в отговор на въпрос от страна на друг потребител на социалната мрежа.

Иван Бандаловски с безумен коментар за баталните сцени в Сектор „Г“
Снимка: Facebook

Ужасно е, че насилието се приема по подобен начин от човек, който дори е представлявал страната ни с националния екип. Ужасно е, че оправдава убийства и други престъпления по трибуните.

Футболът не би следвало да възпитава у нас подобни мисли. Той трябва да ни учи на уважение и дисциплина. Нито една победа на терена не си струва подобна реакция. Иван Бандаловски сложи огромно петно върху името си с тези си думи.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Конфуций

    14 3 Отговор
    Иван Бандаловски е доказан престъпник, който е нанесъл тежък побой преди години. Тези негови думи не са изненада за никой
  • 2 Реалист

    9 4 Отговор
    От далече му личи говеждия произход

    Коментиран от #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ентелигент

    3 2 Отговор
    от всякъде
    европа
    хореографий
    едва ли Жени и Деца
    хора който ходят
    на по 3 мача
    хора който визираш
    хореографий
    питаш ме казвам ти
  • 5 кУмУнист

    4 3 Отговор
    С едно око или сляп да си ще разбереш, че това беше провокация най вероятно от Ганчев младши, но повече прилича на приом на стар мафиот, като Гриша Ганчев. Под свирката и насоката на някой към сектор г се втурнаха много младежи и повечето облякани еднакво и започват фашистки лозунги и скандирания, това беше много явна провокация към привържениците в сектора, хем медиите да оплюят тях за фашистките лозунги, хем Ганчев да им напомни кой командва, а бяха пратени деца с идеята да не ги набият или ако ги напляскат излизат новини като днешните.

    Коментиран от #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 какъв

    0 0 Отговор
    коментар да даде, ако не е безумен, ще е умен като него.
  • 8 Ивански

    0 0 Отговор
    В Пловдив за 1ви път в живота си съм виждал как фракция от хулиганския сектор отива пр и семкаджиите и започва да пее ..семкаджиите и те започват кво да праят
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.