1 Юли, 2013 16:30 1 302 0

Хамилтън и Шерцингер скъсаха

  • люис хамилтън-
  • раздяла-
  • никол шерцингер
Хамилтън и Шерцингер скъсаха - 1
Снимка: Axortagos.gr

Звездата на Формула 1 Люис Хамилтън се раздели с половинката си Никол Шерцингер, гръмна британският „Сън“. Новината идва изненадващо, имайки предвид слуховете за сватба между двамата. Като основна причина за раздялата според таблоида е натовареният график на пилота, както и концертите на певицата – по всичко личи, че не е останало време за любов!

Пилотът прекарва голяма част от времето си в Швейцария, докато певицата има ангажименти предимно в САЩ. Това явно се е оказало пагубно за връзката им.

Двамата бяха заедно пет години. По време на този период те вече се разделяха веднъж, но отново се събраха. Сега изглежда, че няма връщане назад.

Преди повече от година Хамилтън беше забелязан с десет момичета по пътя си за хотела. Никол си отмъсти – папараците я снимаха как се целува с рапъра Крис Браун.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА