Last news in Fakti

23 Август, 2022 17:33 1 752 1

Юрген Клоп: Не зависи от мен дали ще купуваме нови играчи

  • юрген клоп-
  • ливърпул

Мениджърът на Ливърпул за пореден път трябваше да отговоря на въпроси за широчината в състава си

Юрген Клоп: Не зависи от мен дали ще купуваме нови играчи - 1
Снимка: БГНЕС

Юрген Клоп се видя принуден за пореден път да отговаря на журналистически въпрос за широчината в състава си, след като снощи се видя в дербито срещу Манчестър Юнайтед, че в тима му няма реален заместник на Тиаго Алкантара в полузащитата.

Наби Кейта трябваше да заеме мястото на испанеца, но и той на свой ред получи контузия, а и има слухове, че планира да напусне „Анфийлд Роуд“ преди края на трансферния прозорец.

Трудно ми е да ви отговоря. Не съм правилният човек, когото да питате за това“, каза старши-треньорът на Ливърпул пред Sky Sports.

Той обаче призна, че би искал да разполага с повече футболисти, които да са на разположение, но това е желанието на всеки един наставник по света.

„Мърсисайдци“ започват да изглеждат като един изцеден отбор, който през последните няколко години доминираше в европейския футбол. Върджил ван Дайк, Жоел Матип и Тиаго са на по 31 години, Джордан Хендерсън е на 32, Мохамед Салах и Роберто Фирмино са на по 30, а Джеймс Милнър дори е на 36 г. Това са все основни фигури, които навлизат в последните етапи от кариерите си, а техните наследници не демонстрират нужния потенциал, въпреки някои обнадеждаващи изблици.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.