Last news in Fakti

25 Август, 2022 21:51 915 2

Чочев поднови контракта си с ЦСКА 1948

  • ивайло чочев-
  • цска 1948

Плеймейкърът се обвърза дългосрочно с клуба

Ивайло Чочев официално поднови контракта си с ЦСКА 1948, за да сложи край на спекулациите за бъдещето си с оглед множеството спекулации за евентуални негови трансфери.

От клуба обаче не обявиха с точност до кога е новият му договор, но от наши източници разбрахме, че става дума за 5-годишна сделка.

Чочев в момента е на 29 години и се наслаждава на може би най-силния футбол в кариерата си, като към момента има 8 попадения на сметката си от старта на сезон 2022/23.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Специалиста

    2 1 Отговор
    Който иска да играе футбол и попадне в ръцете на Супата, ще стигне до най-високото ниво на което е способен организма му! Защото никой в тая държава не знае футбола повече от него!
  • 2 Анималс

    1 1 Отговор
    От тия тримата на снимката ми се повдига. Готови са за шепа стотинки на всичко. Не като легендите Стефан Юруков, Вутов, Живко Желев. Само ЦСКА!!! Ще отнесем числото в неделя