Last news in Fakti

26 Август, 2022 15:33 1 025 1

Стойчо Младенов: Аз съм отново сред свои (ВИДЕО)

  • стойчо младенов-
  • цска 1948

Той разбуни духовете около „Българска армия“ преминаването си в ЦСКА 1948

Стойчо Младенов: Аз съм отново сред свои (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Стойчо Младенов разбуни духовете в семейството на ЦСКА, след като само няколко месеца след поредния си престой в ЦСКА-София реши да подпише с ЦСКА 1948. Едни го нарекоха „предател“, а други смятат, че решението му е съвсем логично с оглед структурните промени на стадион „Българска армия“ през изминалите 5-6 години. Той обаче е категоричен, че се намира в момента на правилното място.

На точното място съм. Аз съм отново сред свои. Тук нямаме чужди хора. Вижте какви професионалисти работят в ЦСКА. Има последователност и развитие. Това е благодарение на цесекарската общност тук. Всички милеят за клуба. Така беше едно време в ЦСКА. Онзи ЦСКА, който победи Ливърпул“, каза „Тройчо“ пред bTV.

Младенов започва работа като оперативен директор в 1948, но вече на няколко пъти бе подчертано от почти всички в клуба, че няма да се меси в работата на Любослав Пенев. Двамата имаха своите конфликти в миналото, но сега изглежда са готови, за да заработят в синхрон в името на общото благо.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цесекар

    10 0 Отговор
    Стойчо, срам нямаш ли? Не знаех, че може да паднеш толкова ниско.