Last news in Fakti

26 Август, 2022 23:01 1 499 1

ВАР спаси Берое срещу Локомотив и извади клуба от кризата

  • берое-
  • локомотив пловдив

Ключово решение бе взето в последните минути на срещата

ВАР спаси Берое срещу Локомотив и извади клуба от кризата - 1
Снимка: БГНЕС

Берое спечели с 2:0 домакинството си на Локомотив Пловдив, но една намеса на ВАР в последните минути на редовното време спаси „заралии“ от пореден мач без успех.

Лукаш Мартинш привидно фаулира в наказателното поле Евандро и главният съдия изглеждаше, че има основание, за да посочи бялата точка, но след няколко повторение се видя, че крилото на „смърфовете“ реши да се строполи на земята, когато усети докосването от съперниковия защитник. Иван Караджов през цялото време протестираше и затова получи жълт картон, но в последствие стражът на домакините се оказа, че има право. Всичко това стана при резултат 1:0.

Абобакар Тунгара бе вкарал в 64', за да открие резултата, а след това сам оформи крайното 2:0 с гол в добавеното време. Секунди преди това отново се бе разписал, но подаването на Стив Траоре закъсня прекалено много и го остави в засада.

Берое нямаше победа от първия кръг в шампионата насам, което означава, че отборът бе без успех в продължение на 6 мача, но ето, че тази лоша серия приключи.

Локомотив пък вече е далеч от отличното начало на сезона, като остава с 13 точки от 7 мача.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Живко Б

    0 0 Отговор
    ВАР не спаси БЕРОЕ, VAR ПРЕДОТВРАТИ вземането на грешно решение, което можеше да окаже решаващо значение за изхода на мача. Но, забележете, МОЖЕШЕ....кой е казал, че дузпата е равна на гол, г-н Янкулов?