Last news in Fakti

4 Юли, 2013 21:21 971 0

Еуфория сред бразилците преди мачовете с България

  • българия-
  • бразилия-
  • световната лига
Еуфория сред бразилците преди мачовете с България - 1
Снимка: БГНЕС

Истинска истерия е обхванала бразилските фенове преди мачовете срещу България от Световната лига в петък и събота (5 и 6 юни), които ТV7 ще излъчи пряко от 16,00 часа, съобщи медията. На тренировката на домакините присъстваха над 1000 души, а билетите и за двата мача са продадени.

Залата в столицата Бразилия побира над 12 000 души, но билетите и за двата мача вече свършиха. Така единственият шанс на феновете, които не успяха да се сдобият с пропуски, са официалните тренировки, на които присъстват над 1000 души. Тийнейджърите пък изпадат в транс при появата на своите любимци и ги нападат за автографи или снимки. Интересът към предстоящите мачове е изключителен, а българските волейболисти дадоха куп интервюта за телевизии, вестници и сайтове. Най-търсени бяха Цветан Соколов и Тодор Скримов. Игралият дълги години във Франция Скримов привлича вниманието, защото според местните журналисти, има бразирлски стил на игра.

Домакините използваха и не съвсем честни методи в подготовката си за мачовете. Те закриха своите тренировки за българския тим, но пратиха шпиони за заниманията на гостите. Наложи се мениджърът Владимир Николов да гони от залата бразилци, които записваха с камера и попълваха в лаптопите си всяко упражнение за тактика, изпълнявано от националите ни. На първата тренировка имаше и малък инцидент. На треньора Камило Плачи му прилоша. Прегледът обаче показа, че няма нищо сериозно и селекционерът вероятно се е напрегнал от дългите пътувания и рязката промяна в обстановката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА