Last news in Fakti

5 Септември, 2022 21:33 1 708 1

Арест за 19-годишен фен на Ботев Пловдив след сигналните ракети в дербито срещу Локомотив

  • ботев пловдив-
  • локомотив пловдив

Той е получил и забрана за посещаване на спортни мероприятия

Арест за 19-годишен фен на Ботев Пловдив след сигналните ракети в дербито срещу Локомотив - 1
Снимка: Shutterstock

19-годишен младеж от Пловдив е бил задържан и санкциониран за изстреляните сигнални ракети по трибуните в дербито между Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив през изминалия уикенд, съобщи БНТ.

Запалянкото е бил част от агитката на „канарчетата“ в сектора за гости, където се случиха куп безчинства, след които дори пострада един полицай, а няколко други зрители бяха ранени от хвърлени предмети.

Твърди се, че на провинилия се младеж му е съставен акт, получил е забрана да посещава спортни мероприятия за срок от 2 години и ще трябва да положи 60 часа обществено полезен труд.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Първокласник

    1 0 Отговор
    Кви ракети? Те клип пуснаха, оскат да бият кмета и да палят общината заради стадиона.