Last news in Fakti

17 Септември, 2022 18:34 995 1

Дортмунд превзе върха след успех в „Дербито на Рур“, но даде много свидна жертва

  • борусия дортмунд-
  • шалке 04-
  • дербито на рур-
  • марко ройс

Капитанът на клуба по всяка вероятност ще пропусне и Световното в Катар

Дортмунд превзе върха след успех в „Дербито на Рур“, но даде много свидна жертва - 1
Снимка: БГНЕС

Борусия Дортмунд спечели „Дербито на Рур“ с минималното 1:0, но отборът даде много свидна жертва в лицето на капитана - Марко Ройс.

Плеймейкърът на „жълто-черните“ бе изнесен на носилка след неприятно съприкосновение с бранител на Шалке 04. Тепърва предстои да разберем дали проблемът е в коляното или в глезена и колко време ще отнеме на германеца, за да се възстанови, но на пръв поглед изглежда, че той ще пропусне поредния голям международен форум в Катар.

Юсуфа Мукоко междувременно донесе трите точки за Борусия петнайсетина минути след появата си в игра през втората част. Младокът не бе вкарвал от триумфа над Фрайбург в началото на сезона, но ето, че отново е герой за своите.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баста 🇺🇦

    1 0 Отговор
    Начело защото Аусбург победи, Байерн също с 1:0. Беше голям мач, вратарят на Аусбург герой на мача, а отборът им игра много висока преса до 70 минута. Изумително!!