Last news in Fakti

19 Септември, 2022 17:33 870 3

Моуриньо иска играчите му „да се правят на клоуни“

  • жозе моуриньо-
  • рома-
  • аталанта-
  • серия а

Португалецът е бесен след последната проява на съдиите в Серия А

Моуриньо иска играчите му „да се правят на клоуни“ - 1
Снимка: БГНЕС

Жозе Моуриньо направи поредния си култов коментар след снощната загуба от Аталанта с 0:1, когато бе изгонен заради разправя около ситуация, в която настояваше за дузпа в полза на своя тим.

Това беше много чиста дузпа. Попитах настоятелно съдията, защо не я дава, исках да ми обясни, а той каза, че Дзаниоло не паднал на земята и затова. Отсега нататък ще променя съветите към играчите си и ще им казвам да не се опитват да останат на крака, да не играят за топката, а да бъдат клоуни, да се гмуркат все едно скачат в басейн, както много други в тази лига правят, защото явно това е начинът, за да получат дузпа“, каза „Специалния“ по време на снощната си пресконференция, цитиран от Goal.

Наставникът на Рома ще пропусне гостуването на Интер след паузата за националните отбори след санкцията си.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Лили

    1 2 Отговор
    Как съдиите пренебрегват Рома и защо?Не е честно и нормално.В последният 7 кръг на Серия А, съдиите отсъдиха дузпи на Лацио, на Наполи и на Фиорентина А Рома при чиста дузпа в наказ.поле не беше маркирана.Съдия беше Д.Чифи. И с право Моу влезе в игрището.Трябва да се мери с еднакъв аршин ,а не да се ощетяват някои отбори.Това не е коректно.
  • 3 Демек

    0 0 Отговор
    да се правят на него