Last news in Fakti

20 Септември, 2022 21:33 1 013 0

„Хищника“ още не е получил оферта, за да остане в UFC

  • франсис нгану-
  • ufc-
  • mma-
  • бокс

Камерунецът все още е шампион при най-тежките, но вече изигра всичките си мачове от договора

Франсис Нгану обяви, че все още няма предложение от UFC за удължаване на договора му, въпреки факта, че е шампион в тежка категория и се очаква след няколко месеца да бъде напълно възстановен от операцията на коленете си.

Към днешна дата няма промяна в статуса на договора ми с UFC. Не съм получавам никакви предложения и мисля, че е време да побързат“, каза камерунецът пред Sirius XM.

Той потвърди междувременно, че все още работи по организацията на боксов мач срещу Тайсън Фюри, с което би могъл да даде началото на боксовата си кариера. На този етап обаче британецът изглежда прицелен към по-сериозните битки, а именно среща с Антъни Джошуа или с Олександър Усик.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА