Last news in Fakti

20 Септември, 2022 21:26 821 0

След провал в съда ФА в Англия започва свое разследване за схема с уреждане на футболни мачове

  • черно тото

Футболен треньор е отказал да даде показания и обвиненията срещу негови футболисти са отпаднали

След провал в съда ФА в Англия започва свое разследване за схема с уреждане на футболни мачове - 1
Снимка: Shutterstock

Английската Футболна асоциация стартира разследване срещу футболен клуб, треньори и спортисти, след като делото в съда се провали, научихме от Daily Mail.

Няколко души са били обвиняеми за уреждането на футболни мачове с цел хазарт, като са източвани акаунти в букмейкърски компании. Причината за пропадането на обвиненията е, че един от треньори е отказал да даде показания срещу свои футболисти.

От ФА обаче възнамеряват да направят собствено разследване, което да даде достатъчно информация на прокуратурата, че да повдигне нови обвинения, ако се съберат достатъчно доказателства за вината на замесените.

Всички хора, които се занимават професионално със спорт, имат забрана за участие в хазартни дейности с оглед възможността им лично да влияят върху развитието на събитията в своите дисциплини.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА