25 Септември, 2022 19:38 2 118 15

Юрий Кучев: Ако призивът на Левски се изпълни, може да бъде взривена футболната общественост

  • юрий кучев-
  • бфс-
  • левски-
  • ивков

Нямаме специално отношение към никого, обяви шефът на Дисциплинарната комисия  

Председателят на Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз Юрий Кучев коментира декларацията на Левски заради наказанието от един мач след дербито с ЦСКА. В нея "сините" призоваха феновете си да напълнят "Герена" за домакинството на Ботев Пловдив, а освен това и президентът на БФС Борислав Михайлов да напусне завинаги.

„Декларацията, която изхожда от клуба е много странна, защото показва непознаване работата на Дисциплинарната комисия. При неизпълнение има имуществени санкции. Може да се стигне до изваждане на точки и други неща.

Нямаме специално отношение към никого. Нямаме двоен аршин, категорично го заявявам. Ако този призив бъде изпълнен от феновете, ще е прецедент и може да бъде взривена футболната общественост“, сподели Кучев в предаването "Арена спорт".


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Държавния отбор ЦК Лавчис

    13 10 Отговор
    Ей тия само претенции много нахални ей, но ще дойде Видов ден и за тях.

    Коментиран от #3

  • 2 Бездарни некадърници

    16 0 Отговор
    Вие сте тези, които взривявате футболната общественост с некадърността си. Само се огледайте в огледалото и се вижте какви несретници сте.
  • 3 Я пак помисли

    13 8 Отговор

    До коментар #1 от "Държавния отбор ЦК Лавчис":

    Що, ти от кои си- от отбора на армията, дето комунизма ви роди или си от хюврфарма, които ако си тръгнат някой ден и никой няма да ви помни името. За какъв Видов ден говориш, след като 12г Левски не бяхме печелили нищо. Това да не би да изразява пидкрепа от някоя институция. Ние си нямаме мафиот за спонсор и сами се издържаме, че даже ще изплащаме дългове на всички некадърници, които ни съсипаха през годините.

    Коментиран от #5

  • 4 Фен

    11 1 Отговор
    Ние идваме и тогава ще видим кой кого ще изхвърли и от къде , милион привърженици ще дойдем !
  • 5 Боко сикаджията

    8 10 Отговор

    До коментар #3 от "Я пак помисли":

    ЦСКА за 600 000лв го фалираха НАП-а Дянков и Бойко щото бяха натиснали Лупи и то отборът вървеше плащаше си вноските, а милиционерския отбор на Боко сикаджията колко милиона блрчове има 20-30 колко ?

    Коментиран от #6, #10

  • 6 Поклоници

    6 9 Отговор

    До коментар #5 от "Боко сикаджията":

    на руските ни окупатори трябва да се срамувате от съществуването си на тази земя! ЛЕВСКИ Е ОТБОРЪТ НА НАРОДА,А ВИЕ СТЕ СЪЗДАДЕНИ ЗА КЕФ НА ПОРОБИТЕЛИТЕ НИ , А ЗА ТОВА ЧЕ ПРЕКРЪСТИХТЕ НЯКАКВО СЕЛСКО ОТБОРЧЕ ГОВОРИ ЗА НАГЛОСТТА ВИ И ЗА МОРАЛА ВИ НИКАКВО СПОРТСМЕНСТВО ПОМИЯРЩИНА Е ВАШЕТО!

    Коментиран от #7, #9, #14

  • 7 Отбора на ДС милицията

    8 9 Отговор

    До коментар #6 от "Поклоници":

    Вие сте позор за личността Левски, ако ЦСКА е отбор на комунистите то вие сте отбор на фашистите довели България до 3 национални катастрофи.
    Комунизма ви е хранил не по-малко от ЦСКА, като отбор на родната милиция.

    Коментиран от #13

  • 8 Абе аут всички

    10 0 Отговор
    И БФС и комисийките им корумпирани на сметището! Конгрес и ново управление! Но без последните кандидати! Неграмотни сребролюбци са!
  • 9 прав си

    11 8 Отговор

    До коментар #6 от "Поклоници":

    Отбор на народа сте от много години когато паднете от които и да е анонимник цял народ се радва.А за наглост да ми говори откривателя на наглоста е меко казано ЛЕФСКАРЩИНА.

    Коментиран от #12

  • 10 кУмУнист

    3 5 Отговор

    До коментар #5 от "Боко сикаджията":

    Кви 600 000 бе , забихте държавата с 30млн и какъв Лупи като Христо Стоичков ви закри с неговият подпис, май си много малък и не помниш 2015/16 година.
  • 11 Пембян

    4 1 Отговор
    Футбола отдавна го взривихте.
  • 12 Фактите когато говорят

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "прав си":

    и боговете мълчат, обаждат се единствено помияри по никое време! Руската реплика фалира и отпадна , защото е изкуствено натресено , но ЛЕВСКИ си го издържаме , защото е ОТБОРЪТ НА НАРОДА и си го обичаме от сърце той част от нас ! ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН !
  • 13 Доста си ограничен явно

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Отбора на ДС милицията":

    типичен представител на комунизма , който унищожи повече комунисти от фашистите , защото КОМУНИЗМА се оказа МАФИОТСКА организация!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.