Last news in Fakti

25 Септември, 2022 20:30 956 7

ЦСКА-София надигра Септември в контролна среща

  • цска-софия-
  • контрола-
  • септември

Всички събрани средства ще отидат за подпомагане на пострадалите от наводненията в Карловско

Отборът на ЦСКА-София победи Септември с 2:0 в благотворителна контролна среща, играта на базата в Панчарево. Всички събрани средства от виртуални билети, входни талони и продажба да тематични тениски ще отидат за подпомагане на пострадалите от наводненията в Карловско. Попаденията за „червените“ отбелязаха Дюкенс Назон във втората минута и Дауда Бамба в 72-ата.

Домакините взеха ранен аванс в двубоя, след като Браян Морено изведе Дюкенс Назон сам срещу Шейтанов. Назон преодоля вратаря на Септември и откри за 1:0 в полза на „червените“ още във 2-ата минута. Димитър Костадинов центрира опасно в наказателното поле на ЦСКА-София в 20-ата минута, но Радослав Живков не успя да засече с глава. Минута след това Димитър Шейтанов отрази удар на Браян Морено от малък ъгъл при атака за домакините, предава БТА.

След пробив на Атанас Кабов малко по-късно, той стреля към вратата на „червените“, но Димитър Евтимов се справи. В 32-ата минута пак Дюкенс Назон излезе в добра позиция, но този път без да преодолее Шейтанов.

През второто полувреме в игра за ЦСКА-София се появи Бисмарк Чарлс, който не бе играл от началото на април, когато се контузи. В игра за домакините влязоха всички налични футболисти от резервната скамейка без Густаво Бусато. След 60-ата минута Амос Юга и Бисмарк Чарлс не успяха да се разпишат при атаки за „червените“.

Домакините отбелязаха втори гол в 72-ата минута на срещата. Дауда Бамба получи от Менно Кох и се разписа за 2:0 след точен изстрел с глава, оформяйки крайния резултат в контролата.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кво става е?

    5 2 Отговор
    И трети клонинг на цска се появи!
  • 2 Цветомир Найденов

    4 1 Отговор
    Ми супер, поредна победа за отбора на Цецо Бета
  • 3 кУмУнист

    3 4 Отговор
    След мача бяха раздадени медали "Червена петолъчка" за Литекс и "Червено знаме" за Септември.
  • 4 Опааа

    5 3 Отговор
    Браво на Калин Каменов! Осмели се да напише тире София! 😮 Янкулов и Павелчо ко ще изходят по въпроса? 😆

    Коментиран от #5

  • 5 кУмУнист

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Опааа":

    И на мен това ми направи впечатление, но най вероятно момчето ще остане безработно.
  • 6 кУмУнист

    3 0 Отговор
    Днес се замислих и проверих в спортните медийки, дали някой е писал за транспорта на левскари срещу перукан в мача на националите ни в мача срещу Гибралтар и познайте само в свободните медии, медии покрай Левски дори и покрай цска-софия пише за това, но медийки покрай Делиорманец и такива като гонг няма нищо по случая. Това е като повечето медийки им плащат сем гелови всичко в бг футбола е супер, добре, че има и свободни такива все още.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.