Last news in Fakti

26 Септември, 2022 20:33 1 178 1

Мартин Стоев напусна младежкия национал: Готви се за работата при мъжете?

  • мартин стоев-
  • българия

Постът при представителния тим на България е вакантен към момента

Мартин Стоев напусна младежкия национал: Готви се за работата при мъжете? - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на младежкия национален отбор по волейбол на България - Мартин Стоев, официално напусна поста си след успешния завършек на Евроволей 2022, където триумфира с бронзовите медали. Името му междувременно е спрягано за същия пост, но в представителния ни тим, според bTV.

Стоев пожъна неочаквани успехи с „младите лъвове“ в последните години, а фактът, че от федерацията се стремят към подмладяване означава, че той би могъл да наложи голяма част от подопечните си и да ги подготви за олимпийския квалификационен цикъл.

От БФВ се очаква в рамките на седмицата да обявят имената на водещите кандидати за най-важния пост при „трикольорите“. Тогава ще стане ясно дали Мартин Стоев е сред тях.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ръмпези

    5 1 Отговор
    ЗА МЕН МАРТИН СТОЕВ Е НАЙ-ДОБРИЯ ТРЕНЬОР ЗА БЪЛГАРИЯ....
    НАЙ ДОБРИЯ....